úterý 21. dubna 2009

29. Den

Utery, ... fotokurz ...



Dneska jsem byla cely den trosku nervozni, protoze jsem vecer mela muj prvni fotokurz. Vubec jsem nevedela, jak to chodi a co me ceka. Takze jsem nejak nemela cas ani naladu na foceni.

Vyzvedla jsem Neny ve skolce a uz tady cekala Alisa, chtela si hrat s Neny. No, spis s kreckama :-) A tak kdyz prisel Alex, tak jim vyndal krecky ven. Chudaci,... Neny jim dava zabrat. Nema jeste ten cit a tak je macka, aby ji nahodou nejaky neutek.







A jak jsem nevedela, co fotit, tak jsem vycvakla zase po par dnech pro moji "dokumentaci", jak nam roste pred ocima stavba pred nasim barakem.






V 19 hodin jsem odjela na ten fotokurz,... bylo to moc zajimave, dnes jenom teorie a v sobotu se jde na praxi a do terenu. Bylo to tolik informaci, ze jsem mela vecer hlavu jako patraci balon :-)

Vsichni ucastni kurzu dostali pokutu za parkovani a tak jsem ji na pamatku vyfotila :-) Mam teda tento mesic tech pamatek uz asi 5. Grrrrrr :-((( Nejak nikoho nenapadlo, ze budou chodit i po 7 hodine vecer a hlavne jsem nikde nevidela, ze by tam byl zakaz parkovani. No tak budeme zase o 15 euro lehci.







A vecer, kdyz jsem se vratila, tak jsem vyfotila jeste barak souseda :-)

Dneska opravdu nouzovky, snad to bude zitra lepsi :-)

1 komentář:

  1. Jeeee křečkové foto je úžasné ;o)) A jsem zvědavá na sobotu a fotokurz, také bych nějaký brala ;o)

    OdpovědětVymazat