sobota 4. dubna 2009

12. Den

Sobota, ... nezaplatili jsme ...



Dneska byl tak trosku hekticky den. Rano vstal Alex v 7 a sel prehodit na auto letni gumy a trosku v aute poklidit. Neny tam stihne vzdy udekat takovy neporadek vzadu a manzel mi pak nadava, ze jestli to auto nebudu trochu udrzovat v poradku, ze budu jezdit na kole jako on ;-). Dopoledne jel s Nenynkou na anglictinu a ja zehlila. Naobedvali jsme se a jeli jsme za kamoskou, ta uz byla pripravena, ze se nekam pojedeme podivat, kdyz je tak krasne. Jeli jsme do Bad-Homburg, prosli jsme par obchodu a dosli si na jidlo.




Potom se mala Emma probudila a mela uz hlad, tak jsme si sedli na terasku, ze si dame neco k piti a Ilena nakoji Emmu. Sedeli jsme tam hodinu, za tu dobu nam cisnik prinesl, co jsme si objednali a potom, ze uz pojedeme domu. Rekli jsme cisnikovi, ze zaplatime, kdyz stal u vedlejsiho stolu. Nereagoval. Tak jsme cekali dal a asi po 10ti minutach jsme znovu rekli, ze chceme zasplatit. Opet nic. Tak jsme se zvedli, malou Emmu jsem dala do kocarku, nahnala Neny k nam, ze uz pujdeme (ta tam porad nekde poletovala) a stali jsme u toho stolu vsichni a koukali, jak cisnik chodi okolo nas a proste ho to vubec nezajimalo. Tak jsme mu do tretice rekli, ze budeme platit a on se zase otocil a odesel. Pak jsme se otocili i my a sli jsme pryc. Cekala jsem, ze za nama nekdo pobezi, ze nemame zaplaceno, ale opravdu nikoho to nezajimalo. A celou cestu domu, jsme rikali, ze jsme poprve odesli z "hospody" a nezaplatili. Ani nas to ale netizilo, protoze ta obsluha byla strasna,... Neny vyzblunkla jeji dzusik hned, co to donesl a Alex jeho pivko taky a za celou tu hodinu se ani nikdo nezeptal, jestli si jeste neco dame.


A dneska je to presne 4 roky, co jsme si Nenynku vyzvedli na JIPce a dali nam ji po dlouhem presne mesici cekani domu. Byla jsem tenkrat stastna jako blecha, ze ji konecne budeme mit doma. A mam jako pred ocima, kdy jsme si sedli naposedy my dva spolu do cukrarny a dali si v klidu zmrzlinovy pohar a pak sli do nemocnice si vyzvednout nas uzlicek. Mam uplne slzy v ocich. A ona dneska pritom byla takova zlobivka. Byla unavena a proto pekne protivna a to cele odpoledne. Snad bude zitra lip, jedeme se podivat dopoledne na masinky, uz se strasne tesi.

3 komentáře:

  1. No tak to se ani nedivím, že jste neplatili... Takové chování obsluhy nepochopím!

    A také si vždy vzpomenu první jarní den, když nás propouštěli z porodnice... Bylo to něco úžasného. A já se už tak těšila, až to moje "velké" dítě každému ukážu :-))). Nechápala jsem, proč každý říká, že je děsně malinká... Vždyť z oddělení K2 byla pomalu největší :-))). Neny byla proti Káje malinkatá a jak je teď veliká! Asi fakt těm dětem nedávám jíst!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka s miminkem je dokonalá....

    OdpovědětVymazat