pondělí 13. dubna 2009

21. Den

Pondeli, ... Velikonocni pondeli ...




Dneska byl dalsi krasny den. Pred rokem na Velikonoce mela Neny zimni bundu a dnes litala jenom v kalhotkach na zahrade.

Dopolene jsme se jeli projet na kolech. Alex rikal, ze kdyz byl behat, videl tam u jednoho jezirka zaby. Tak jsme se chteli podivat na zaby, ale jeli jsme k jinemu jezirku a tam jsem zahledla jenom dve kaceny, ktere ale nechteli spolupracovat s fotakem:-) Tak jsem vyfotila jenom jeden strom a jeli jsme zase domu.


Po obede jsem upekla buchtu a jeli jsme na navstevu, Neny chtela jit za Tomem. Deti se zase vyradily. Legrajda je, ze Tom je vnuk nasich sousedu od vedle z baraku a vidi se s Neny uz 3 roky minimalne 3x za tyden, kdyz je tady u babicky a dedy. Nikdy se na sebe ani nepodovaly a ted najednou si spolu hraji, jako kdyby jine deti neexistovaly. Nejdrive se zabavily houpacim pytlem,... to bylo neco pro Nancy, Tom ji houpal a ona jeho nemusela, nechtel se houpat





Potom se presunuly na trampolinu





Kdyz uz toho mely dost, tak se slo na pisek. Asi po pulhodine, co si "normalne" hraly v pisku si Nenynka vzpomnela, ze se budou "sprchovat piskem".




Jak deti vypadaly, asi nemusim psat :-) Takze se den zakoncil "sprchovanim vodou"





A mame po Velikonocich,... zitra jde Alex zase do prace a Neny do skolky. Ja tady mam opravdu co delat, .... hromady na zehleni, prani a uklidit cely byt. Tim, ze bylo celych 5 dni tak krasne, tak jsme byli jenom venku a doma jsem neudelala opravdu nic. No co, stejne to za me nikdo jiny neudela :-)))

PS: Uz 4. den nekourim!!!

4 komentáře:

  1. Teda tak ta první fotka je naprosto úžasná!!! A ta trampolína, to vypadá úplně přesně jako u nás doma na zahradě, i ten dům v pozadí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Odrazovka je moooc povedená a písková sprcha fakt nemá chybu ;o)

    OdpovědětVymazat