neděle 5. dubna 2009

13. Den

Nedele, ... masinky ...



Dnesni den se opravdu vydaril. Utahana jsem jako kote a uz se tesim dnes do postele. Rano jsme vypadli v 10 hodin z domu a vratili jsme se v 7 vecer. Dnes v klubu "masinkaru" byl den otevrenych dveri. Deti jezdily masinkama, co si "velky kluci" stavi a maji tim velkeho konicka. Jsou to vse parni masiny, postaveni takove masiny trva i par let a stoji pry 30 - 50 tisic euro. Ufff,... opravdu drahy konicek. Ale prace je to vymakana, to se musi uznat.

Takto se deti vozily za 50 centu, radost byla neskutecna. Maji to opravdu pekne udelane. Nastupovalo a vystupovalo se na "nadrazi", kazdy vlacek mel svoji kolej. Stal tam pruvodci a vybiral listky.


A takto tam bylo postavene cele modelove mestecko. Taky vymakane,... baracky, potucky, skaly, tunely, mosty,....

Bylo tam i detske hriste a velike piskoviste, tak se Neny i tam vyradila. Odpoledne jsme jeli jeste s Ilenou a Markusem k jejich svagrove na kaficko a buchtu. Maji dva kluky, dvojcata, tak se deti vyradily jeste u nich na zahrade. Cestou domu jsme se zastavili jeste na zmrzlinu, ale to uz jsem se opravdu tesila domu a hlavne do vany.




A tady jeste moje malickost,... mam nove bryle,... z Mekace,... take se vam libi??? :-)))



1 komentář:

  1. Teeeeda, to muselo být super, to by náš Adámek koukal, miluje mašinky a je z nich celý poprděný ;o)brýle jsou úúúúúúúúúúžasné ;o)

    OdpovědětVymazat