sobota 30. ledna 2010

315. Den

Sobota, ... Multi-Kulti Fest ve skolce ...
... ani nevim, jak dnesi den nazvat. Hekticky den je asi slabe slovo.
Rano jsem vstala pred 8 hodinu a dodelala jsem ten bramborovy salat a obalila 24 rizku. Pripravila jsem veci na cely den a v pul desate jsme vyrazili. Me vysadil Alex v pizzerce a jel s Neny k Tine. Ta tak trochu predelava byt, Carlos chtel vetsi pokojik, takze bylo stehovani, ... z loznice udelali pokojik a loznici presthovali do pokojiku a tak chtela Tina, aby ji Alex pomohl.


Ja jsem si v praci usmazila ty rizky, doma jsem to nestihala a alespon mi nesmrdi cely byt od smazeni :-) V poledne mi volala do prace Nenynka a brecela do telefonu, ... tak jsem se ptala, co se stalo, ona mi to ale nechtela rict, tak mi to rekl Alex.
Alicia si hrala s Neny, ... opravdu lepsi hru si nemohly vymyslet. Hraly si na vezne a svazaly si ruce k telu a potom se zacaly honit. Neny nevybrala zatacku a uklouzla na novinach a jak mela ty ruce svazane, tak spadla primo na zobacek. Zubma si prokousla komplet jazyk, takze ma na strane kus odtrzeny. Tricko vypadalo, jako kdyby byla v reznictvi, krve teklo opravdu hodne. Tina hned volala jeji kamosce, co dela na zubnim, tak pry ani k dr. chodit nemaji, s jazykem pry nic nedelaji, ten rychle sroste sam a hoji se to dobre. Takze snedla k obedu 3 nanuky, coz se ji lebilo. Odpoledne se ji to uz stahlo k sobe, ale vecer ji to oteklo a ona si s tim jazykem porad "hrala", takze to zase prasklo a bolelo ji to a ma to otekle.



Ve 2 hodiny me Alex vyzvednul v praci a jeli jsme k Tine, prevlekla jsem Nenynku a sebe a chteli jsme jet jeste do jednoho obchodniho centra. Ja jsem si chtela koupit kalhty. Najednou zacalo tak srane snezit, ze tak jsem to tady jeste nikdy nevidela a pamatuji si to jenom z detstvi. Kdyz jsme prisli k autu, bylo cele bile a silnice plne snehu. Doklouzali jsme se autem k nakupnimu centru, kde byla fronta na zaparkovani, ale bylo preplneno, takze jsme se tam nedostali. Rekla jsem Alexovi, ze to tedy nechame a at to otoci a pojedeme do pizzerky pro rizky a salat. Snezilo tak, ze nebylo nic videt, tak velke snehove vlocky jsem snad jeste nevidela. Cesta, kterou jindy jezdime tak max. 15 minut nam trvala hodinu a pul. Snezilo presne pul hodiny a za tu dobu napadlo 20 cm. Katastrofa. Snih na silnicich ujezdeny a hned to zmrzlo, takze je to jako zrcadlo. Uz ted je mi spatne z toho, jak pojedu zitra do prace, protoze venku je ted - 10 stupnu. Nejsou prosolene ani hlavni silnice, o vedlejsich nemuze byt ani rec.
... Zoe, ... dcerka jedne pani uctelky ze skolky ...



... Alex, nas pan ucitel hraje na kytaru a deti ho hltaji ...










Potom jsme dojeli do skolky na ten fest. Bylo to moc pekne, plno dobreho jidla a spousta zabavy pro deti. Domu jsme prijeli az po osme hodine a hned jsme dali Nenynku spat, aby ji to nenutilo si zase hrat s tim jazykem.
Shrnuto, ... celkove pekny den, ale na sobotu opravdu akcni ...





3 komentáře:

  1. Krásné fotky, musel to být super den...

    OdpovědětVymazat
  2. Prokousnutý jazyk pěkně bolí, chudák malá, to si vytrpěla. Zmrzlinu si tedy pěkně zaslouží. Jinak sobota tedy dost akční, ale jistě pěkná. I když tolik řízku usmažit najednou, to je pěkný záhul. Neděle by tudíž měla být silně relaxační:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy ty jsi fakt motorová myška, katko:-)Krásný fotky

    OdpovědětVymazat