pátek 22. ledna 2010

307. Den

Patek, ... a mam smlouvu ...



... rano jsem odvezla Neny do skolky a jela jsem do prace. V 11 hodin jsem mela termin na meste na podepsani me pracovni smlouvy. V kanclu sedela pekne protivna pani, vylozene bylo videt, jak ji obtezuje v patek skoro v poledne jeste neco delat, ... ale to je vedlejsi, smlouvu jsem podepsala. Mam ji zatim na mesic, dale se uvidi, jak dlouho bude ta pani ucitelka dal memocna a jestli to dal pujde na tech 15 hodin tydne trvale.




Ve skolce se uz vsechny pani ucitelky tesi, az v pondeli nastoupim. Jenom nasi Neny to porad hlava nebere a ptala se me, proc tam nemuze pracovat i tatinek :-)))



Jsem na to zvedava, jak to vsechno bude. Doufam jenom, ze to nejak negativne neovlivni Nenynku. Aby si najednou nemyslela, ze kdyz tam jsem, ze si muze vsechno dovolit

8 komentářů:

  1. No konečně tě taky vidíme...a o neny se neboj:-) musíš si to na začátku tak nastavit. ty ji budeš mít ve třídě?

    OdpovědětVymazat
  2. Andy, ... prave, ze jo, ... spolupracuji vzdy spolu 2 tridy a je na ty dve tridy asi 8 ucitelek

    OdpovědětVymazat
  3. no to je život v té Říši..toby se mi líbilo...my jsme na jednu dvě..a to se ani moc nekryjeme.-)

    OdpovědětVymazat
  4. Andy, mas pravdu, ... take mi nekdy pripada, ze je tam vic ucitelek nez deti :-)))
    Jenom uz ted mam hruzu z toho, jak si zapamatuji vsechny ty jmena, ... jak ucitelek, tak deti. A ty jmena deti, ... protoze je ve skolce asi 15 narodnosti, jsou nektere ty jmena opravdu k nevysloveni. Pristi sobotu mame ve skolce Multi-Kulti Fest :-) Kazdy musi za svoji narodnost udelat jidlo.

    OdpovědětVymazat
  5. Tatínek pracující ve školce by jistě byl příjemné oživení nejen pro Neny:-) A je to dobře zařízené, tolik učitelek na děti. Jména jsou oříšek, také se je vždycky učím dost dlouho. Ale ono to půjde. i Neny to zvládne:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jitko, "chlapske oziveni" uz ve skolce maji. Maji tam uz jednoho Alexe, take plesateho, jako nas tatinek :-))) Jenom ten skolkovy Alex je takovy "modernejsi", ... ma v obliceji nekolik nausnicek, ... ale deti ho maji strasne radi a je to fakt sympatak chlap a s detma to opravdu umi. Hraje na kytaru a zpiva s nima kazde pondeli rano, sejde se vzdy cela skolka a zpivaji. A vubec, je neustale obklopen detma, ... hlavne tema, ktere doma postradaji tatinka, to je videt

    OdpovědětVymazat
  7. No, tak to v našich školkách děti neuvidí. Alespoň myslím. Soudě podle základních a středních škol, kde by chlapa pohledal. Víc vyváženosti by u nás neškodilo. Tak jako tak, přeji, ať je ta práce fajn:-)

    OdpovědětVymazat
  8. by hlady umřely, ty jejich rodiny....Jitko:-)

    OdpovědětVymazat