sobota 23. ledna 2010

308. Den

Sobota, ... auto stavkovalo ...



... tak rano chtel Alex dojet nakoupit a neodjel. Prisel nahoru, ze je neco s autem. Me se udelalo uplne spatne pri predstave, ze musi za hodinu odjet do prace, ... coz o to, kdybych dneska nesla, az tolik by se nestalo, ... ale co od pondeli. Uz jsem rikala, co budu asi v pondeli rano vysvetlovat po telefonu ve skolce, ze se tam nedostanu. Uplne jsem se zapotila. Alex zavolal ADAC, nase zlute andele a prijel asi za pul hodiky docela sikovny pan. Alex mu vysvetlil, co je s autem, ze nastartovat jde, ale kdyz chce pridat plyn, tak chcipne. Pak chvilku koukal, zkousel a pak rikal, ze vynda pojistku u EURO II, ze to muze delat to. Takze vyndal tu pojistku, z te "skrinky", ktera ma setrit ovzdusi, tak platime i mensi pojistku a auto si spokojene zacalo brumlat. A zavada byla odstranena. Jeste, ze tak. Uz jsem se videla, jak zase vyhazujeme stovky eur za opravu cehosi.



Tak jsme vsichni naskakali do auta, Alex me odvezl do prace a pak jel s Neny na anglictinu. Odpoledne prijeli za mnou, najedli se u me v praci, Neny chtela pizzu a jeli jsme domu.

Vsichni jsme se do vecera poflakovali, vypadame vsichni, ze se o nas pokousi nejaka nemoc a tak jsme jenom odpocivali

3 komentáře:

  1. tak nás už úspěšně nemoc atakuje...tak přeju, ať se ubráníte..já se potřebuju dát do týdne taky dohromady....když tě budu s tou školkou násloedovat:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Asi je to blogová epidemie, také cítím nastupující nemoc. Nu, jako správné učitelky marodíme o víkendu a v pondělí budeme jako rybičky ( já asi trochu leklá:-)
    Tak přeji brzké uzdravení a hezký nástup:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Katko přeju vám brzké uzdravení...nemoci huš huš!!!Tady vás nikdo nezval :-)!!!!

    OdpovědětVymazat