pátek 15. ledna 2010

300. Den

Patek, ... den 300. ...


... tak uz mam dnes den s cislem 300, ... to to leti a jeste "par" dni a budu mit ukonceny rok, ... tak strasne to uteklo.







Dnes rano me vzbudil Alex, ze se mu nechce jet do prace na kole, ze pojede s nama autem, ale musime jet o neco drive. Tak jsem probudila Nenynku, oblekli jsme se a vsichni jsme jeli, ... nejdrive do skolky, potom ja do prace a Alex pokracoval dal autem taky do prace.






Odpoledne vyzvednul me v praci a jeli jsme do skolky pro Neny a pak domu. Doma nam zacala sichta. Dohodli jsme se s Alexem, ze sundame v obyvaku komodu ze zdi, Alex udelal nozicky a postavili jsme ji na nozicky. Museli jsme ale zamalovat zed, kde byla ta komoda, protoze kdyz jsme se sem nastehovali, bylo to tenkrat v sobotu a Alex odjel v pondeli na mesic na montaz a tak ja jsem tenkrat s rocni Nenynkou malovala cely byt sama. A protoze jsem sama nemohla sundat tu komodu, tak jsem ji proste obmalovala :-)))

4 komentáře:

  1. 300 to už je úplné výročí:-) Fakt to všechno strašně letí. A obmalovaná komoda je úžasné řešení. Udělala bych to také tak:-)

    OdpovědětVymazat
  2. obmalovaná komoda :-))-tak tomu rozumím naprosto přesně ;-)

    OdpovědětVymazat