neděle 17. ledna 2010

302. Den

Nedele ... zoubky ...



... dneska byla takova normalni nedele. Rano jsem se probudila a venku poradne prselo, ... v noci pekne nasnezilo a pak ten dest, takze to byla zabava na silnici, kdyz jsem jela do prace.



Odpoledne prijela svagrova s rodinou na obed, .. Alex varil. Deti si hraly a my domluvili dovolenou, koukla jsem na dnesni ceny letenek, ... byly prijatelne, tak jsem to hned odpalila, ...a ted uz se tesim na konec cervence.



Nase Nenynka ma posledni tri dny velke problemy s jejima zoubkama. Nejdriv si je nechce vycistit a potom si je drbe jako zblaznena. Ve skolce maji totiz stejne stare deti uz druhe zouby a nebo se jim alespom uz kyvou a Neny porad nic. Ona uz by tak strasne chtela zub, aby se ji alespon kyval, ... prijde potom "Zahnfee" a ta ji prinese darecek. A jak deti povidaji ve skolce, ze maji uz darecky od te zoubkove vily, tak ona uz chce taky. Takze si rekla, ze si je nebude cistit a vypadnou ji, ... tak jsem ji vysvetlila, ze kdyz kdyz si je nebude cistit, bude je mit spinave a stejne nevypadnou a tak zase zacala drbat tak, ze zije v predstave, ze tim tlacenim a drbanim ji treba nejaky vypadne :-))) Na co ty deti neprijdou

Zoubky mela az dlouho, prvni ji narostl az v 11. mesicich, ... ona to mela stejne zajimave, ... Gabco, pamatujes na naseho Drakulu? :-))) Nejdrive mela spodni jednicky a potom obe horni dvojky, ... az po par tydnech narostly horni jednicky. Byla opravdu sexy, kdyz se usmala :-)))



Vecer pred koupanim si Nenynka vzala zrcatko a zacala se malovat, ... take ji to sluselo :-)))

2 komentáře: