úterý 19. května 2009

57. Den

Utery, ... skolka opet stavkuje ...




... tak byla dnes Neny doma. Rano chtela, ze udelame tatovi buchtu jako prekvapeni a ze pry az prijde domu, tak budeme delat party ;-) Tak jsme se spolu pustily do babovky.

Potom jsem sla vydrbat koupelnu, dnes v poledne byli menit vodomery. Neny se mi mezitim opet takto vymodila, ... jsem zase nechapala, co si oblikla ;-))) Opravdu to dnes dobre sladila!



Po obede jsme se spolu pustily do uklidu jejiho pokojicku. Kdyz prisel Alex domu, tak jsme jeli k Ute, ... Nenynka se moc tesila, ze si bude hrat s Tomem. My jsme zatim pokecali, Ute ma ted trochu problemy s jeji nestarsi dcerou. Je ji 22 a je zamilovana do jejiho pritele a ma proste nasazene ruzove bryle a Ute nevi, co ma delat. Nechce se jim motat do vztahu, ale uz se nemuze dal divat na to, jak to u nich doma chodi.




Jeden portretek Toma.



A nozicky Neny a Toma ;-)








Nenynka byla utahana, u baraku nam v aute uz zavirala oci. Tak rychle probehla vanou a sla spat. Alex sel plavat do bazenu, od vcera je otevrene koupaliste uz venku. Volal tam a ptal se, kolik stupnu ma voda,... tak pry 18!!! Takze si prihodil do tasky neopren.

4 komentáře:

  1. Tom je pěkný klučina! A Alex blázen!!! Brrr

    OdpovědětVymazat
  2. máš krásného hošíka ;o) ....a ta bábovková fotka je parádní!

    OdpovědětVymazat
  3. Hned bych si tu bábovku dala :o))))) a ty fotky nožiček jsou super ;o)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeeee, ten hosik neni muj ;-) To je Tom, kamarad Nenynky

    OdpovědětVymazat