středa 27. května 2009

66. Den

Streda, ... achhhh ta technika ...





Tak nam nejde ani net, ani telefon a mobil taky neeee!!! Auto se take rozhodlo, ze bude stavkovat.

HRUZAAAA!!!

Rano jsem odvezla Neny do skolky, musela tam byt uz v 8 hodin,... slo se do ZOO do Frankfurtu.

Dopoledne jsem nabehla do obchodu, proc nam nejde mobil,.... tam jsem se dozvedela, ze pry ho nemam zplaceny. Tak jsem se tam dohadovala, ze jsm ho platila, pak me napadlo, ze mam mozna jeste ucet v kabelce. Chodim ho platit vzdy do obchodu, protoze to tam hned faxuji na operatora, ze je zaplaceno. Allleeeeee,... kdyz jsem to zaplatila, asi pred 14ti dny, tak to NEODFAXOVALI. Takze nam odpojili mobil, pro nezaplaceni. Nakonec se to vyresilo, odfaxovali to tam, ale musim cekat, az ho zapoji :-(((

Pevna linka a net taky nejde,... tam se zjistuje, kde je chyba. Dali totiz ted nejakemu panovi stejne cislo pevne linky, jako mame my. Ten si udelal novou smlouvu, zapojil doma telefon a chtel se prozvonit, jestli vse funguje a sluchatko jsem mu zvedla ja a u neho to nezvonilo. Proste komedie!!!

Do toho vseho se rozhodlo nase auto, ze take nechce jezdit. Ono teda jezdi, ale kape tam olej, je napraskla nejaka hadice, ktera je k servu a brzdam. Takze zadna sranda dal s tim autem jezdit. Alex volal do Audi a tam u rekli, ze oprava by stala okolo 400 euro. Ze ta hadicka, co jsem si ja najivne myslela, ze bude stat tak 10 euro,... tak stoji 180. Potom se to musi cele predelat a odvzdusnit, takze dost prace. Tak Alex hleda neco lacinejsiho.



Ted mi volala pani sekretarka, ze mi pripravila pracovni smlouvu, takze i praci uz mam jistou,... sice zatim jenom vikendy, ale lepsi, nez nic. Ovsem pozor,... nasup v sobotu rano v 5 hodin, takze vstavat musim ve 4 hodiny !!! To nevim, jak zvladnu ;-)))

5 komentářů:

  1. Gratuluji k práci ;o) a internet bych také moooc postrádala je to moje spojení se světem bo bydlím na pidivesničce :o)))

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k práci!!! Je to super a doufám, že ti tel a net brzy zapojí!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Fotila jsem kapky na té stejnéí trávě, nebo je to obilí??

    OdpovědětVymazat
  4. Je to asi obili(vypada to tak),... takove jeste nedodelane ;-))) Nasla jsem ho u baraku v trave.

    OdpovědětVymazat