pátek 19. června 2009

89. Den

Patek, ... ach ta tchyne ...




Ja sem rano odjela do prace, Alex odvezl Neny do skolky. V poledne mel Alex termin u sportovnho dr., ktery mu pry rekl, ze to na typicke "triatlonove koleno". Dostal pry nejake praskyna 3 tydny a 10x fyzioterapii a za 3 tydny ma prijit zase na kontrolu. Byli jsme domluveni, ze vyzvednu Neny a potom jeho, ale volal, ze ho vyzvedavat nemusim, ze musi s mamou do nemocnice.

Stavoval se u ni, nez sel k dr. Vedela tedy, ze je u dr. a volala mu, kdyz sedel v cekarne, ze MUSI hned prijit, ze ona musi do nemocnice a ze ji tam musi odvezt. Tak ji rekl, ze sedi v cekarne u dr a nemuze hned prijit. Kdyz byl hotovy, sel k ni a ta tam pry delala sceny, ze s ni musi jet do nemocnice. Tak mi zase do telefonu rikal, ze ji zavola taxika. Potom volal znovu, ze ji zavolal sanitku, ale ona trva na tom, aby jel s ni. A hned mu bylo jasne, ze to nebude na 10 minut. To bylo asi ve 13 hodin, ... ted je 20,25 hodin a stale neni doma!!! Mluvila jsem s nim dnes uz asi 20x po telefonu. Vzdy mi jenom kratce rekne, co se deje a stejne poradne nic nevim, ... jenom vim, ze nemaji misto v nemocnici, tak to tam nejak organizuji a ona ho nechce pustit domu, dokud nebude lezet v posteli. A je ji uplne jedno, ze se nema jak dostat domu, ja ho vyzvednout uz nemuzu, protoze Neny uz spi a on je asi 25kmv jinem meste. Je ji uplne jedno, ze ma doma male dite, ktere dnes vubec nevidel, ze cely den nic nejedl,... Ona je proste nemozna a vubec nic neni schopna si sama vyridit. Ale je pry zase cela stastna, ze je v nemocnici, protoze je zase dulezita, vsichni se o ni budou starat, jidlo dostane pod nos, nic nemusi delat a vsichni ji budou litovat. To, ze ji budou ted nekdy operovat(plotynky) je ji uplne jedno, hlavne, ze je v nemocnici. Ja jsem taaakkk vytocena. Ona je ten nejvetsi sobec, ktereho znam. Je ji vse jedno, hlavne, ze ona vzdy docili sveho. Ptala jsem se ho, jak se dostane domu a on rikal, at si nelamu hlavu, ze to nejak udela. Tak uz se vic neptam a volat uz taky nebudu. Uz to vidim, ze se s Alexem pohadam, jestli teda nekdy prijde domu. Ja opravdu nechapu,... to ji tam uz 7 hodin drzi za rucicku??? No, asi jo.



Ve skolce, me vytocily taky, v pondeli a v utery se zase stavkuje. To je dneska teda DEN. Pujdu si radsi lehnout, at to zaspim, ... rano vstavam do prace.


Na foceni jsem dnes vubec nemela naladu, takze dve nouzovky.

3 komentáře:

  1. Klíííd, ještě se budeš kvůli takové píp rozčilovat!!! Však ji znáš... Myslím, že Alex si příště rozmyslí, aby ji někam vozil...

    OdpovědětVymazat
  2. obě fotky jsou fakt nádherné!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ani netušíš, jak moc Tě chápu. Velice dobře toto znám!! Držím palce a přeji moře trpělivosti. Stačí jeden člověk a znepříjemní život všem okolo..........

    OdpovědětVymazat