středa 10. června 2009

80. Den

Streda, ... den BLBEC ...



... dnes je opravdu den blbec. Rano jsme odvezla nejdrive Alexe k dr. a potom Neny do skolky. Ve skolce opet cedule, ze v pondeli a v utery se opet STAVKUJE. Dnes uz jsem se netvarila moc nadsene, kdyz jsem musela podepsat zase papir, ze Neny do skolky neprivedu. Prijde mi to totiz takove divne stavkovani, protoze rodice, ktere maji nekoho na to, aby jim dite pohlidal nebo zustane doma s rodici, tak do skolky nemuzou a ti rodice, kteri nemeji jinou moznost, tak jejich deti do skolky muzou. Myslim si, ze kdyz chteji stavkovat, tak ze by skolka mela byt uplne zavrena a nebo ji nechat otevrenou pro vsechny deti a nestavkovat.



Dopoledne mi volal Alex, ze ho mam vyzvednout u dr. Operovat ho zatim nebudou, pry pockaji jeste asi mesic, jestli ty bolesti prejdou. Ma tam, teda spis mel nejakou cystu, ktera mu praskla a dr. chce ted cekat, jestli se to samo nejak vstreba.

Kdyz jsme prisli domu, volal Alex do prace a tam mu rekli, ze dostal vypoved. Mel to koleno totiz jako pracovni uraz a sef dostal od pojistovny dopis, ze ma pojistku zvysenou o 10tis euro rocne. Tak se nastval a napsal Alexovi vypoved. Je zamestnany jeste do 31.8. Tak uz Alex rozhazuje site na novou praci.


Trucujici Neny


Ja jsem udelala halusky s uzenym a kyselym zelim, tak jsme se najedli a jeli jsme vyzvednout Neny do skolky. Potom jsme jeli na hriste,aby se Nenynka trosku unavila.







Vecer zalehla do postele a hned usnula. Zitra mame tady u nas zase svatek, tak musime neco vymyslet, co budeme cely den delat.

2 komentáře:

  1. Labutě s miminky nemají chybu :-)...

    OdpovědětVymazat
  2. Ta první labutí je super a poslední upravený portrét také ;o) Moc Vám držím palce ať si Alex brzy najde novou a mnohem lepší práci....

    OdpovědětVymazat