úterý 16. června 2009

86. Den

Utery, ... ryby ...



Ve skolce je dalsi stavkovaci den, takze jsme byli opet vsichni doma.

Alex rikal vcera, ze bych mohla udelat nejakou rybu k jidlu. Nenynka protestovala. Je to na delsi povidani. Od malicka jedla rada ryby, ale od lonska, co jsem byli ve Spanelsku a videla tam, ze ty ryby jsou ty, co plavou ve vode, tak prestala ryby uplne jist. Cely rok proste rybu do pusy nedala. Alex ji rekl, ze kdyz bude jist ryby, tak ze bude mit dlouhe vlasy :-) Resi totiz uz par dni, ze by chtela mit dlouhe vlasky, proste delsi, nez ma. Tak to na ni Alex zkousel i tak, ze pujdou chytat ryby. Neny byla cela nadsena. Jak se cekalo, nic se nechytlo;-)







Nenyka ale byla presvedcena, ze kdyz sni rybu, narostou ji hned dlouhe vlasky a pak mi rikala, ze az bude mit dlouhe vlasky jako Barbie, tak ji musim koupit saty, jako ma Cindarela :-) Byla tak presvedcena, ze navrhla, ze pujdeme koupit rybi prsty a ze az je sni, tak bude mit dlouhe a vlasky a vecer ji koupim nove saty. Uffff, ... uz jsem se potila, co ji budeme vysvetlovat, az sni ty rybi prsty, ale vlasky nebudou proste dlouhe tak, jak by chtela. Tak jsme sli koupit ty rybi prsty a ja udelala obed. Neny si jednou kousa a usklibla se, ze to nechce. Ale cekala, ze po jednom soustu uz bude mit vlasy az k zadecku.
Je strasne s ni ted nekde chodit, ... porad poklada otazky, kdyz vidi male holky a kontroluje jejich delku vlasu. A zacne na cele kolo kricet, kdyz vidi holcicku, ktery ma dlouhe vlasky, ze ta ji hodne ryby :-))) A nebo naopak, kdyz ma nekdo kratke vlasy, tak rve, ze ta taky neji rybu.








Odpoledne chtela Nenynka udelat babovku, tak jsme se pustily do babovky.







A houpacka uz nestaci na normalni houpani, musi na ni nacvicovat akrobaticke kousky.







K veceri jsou udelala rizky a bramborovou kasi, mame tady Alexovo kamarada, ktery nam opravuje pc, kdyz je potreba. Ten Nenynky zase nejak neposloucha, tak ted koukaji, co ma za nemoc tentokrat. Jeste, ze ho nemusime nosit nekam do opravy, ... ale stoji me to vzdy porci jidla ;-)))

4 komentáře:

  1. Kája také nemá ráda ryby. Úplně se mi po nich nadavuje. A to jsem jí nedávno schválně koupila "rybí prsty" ve tvaru rybiček. Ani to nepomohlo!

    Teta, ty taky nejíš ryby, co? :-DDD

    Poslední fotka je boží!

    A až přijedete, tak vás strejda Aleš naučí chytat ryby!

    OdpovědětVymazat
  2. Ja ryby jim, ty "normalni". Ja nejim ty morske potvory, co se jeste mrskaji na taliri ;-)))

    A s Alesem si urcite Alex rad zachyta,... ale Neny to stejne nesni, takze nebude mit dlouhe vlasky ;-DDD

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné fotky, super okomentované!

    Já z ryb jedině pstruha,jinak je taky moc nemusím:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já už z Tebe chytám deprese!!!! Opět překrásné fotky ;o) Ty houpačkové jsou obzvláště povedené. A ryby a dlouhé vlásky mě pobavily ;o)))))))))))))

    OdpovědětVymazat