středa 17. června 2009

87. Den

Streda, ... svihadlo ...




Rano odvezl Alex Nenynku do skolky a ja jsem se mohla vyspat. Dopoledne jsem uklidila a vyzehlila. Alex udelal obed a odpoledne vyzvednul Neny ve skolce. Kdyz prisla, byla tak unavena, ze kdybych ji dala do postele, tak by okamzite usnula.

Venku nasla Neny stare svihadlo a snazila se skakat. Neslo ji to, rozcilovala se, tak jsem ji ukazovala, jak se skace. Svihadlo bylo ale takove pomotane, tak jsme sly koupit nove s tim, ze se ji snad bude lepe skakat. Omyl, ... to, ze bylo svihadlo nove, nic nepomohlo. Ona skace tak, ze nejdrive vyskoci a pak az zacne tocit tim svihadlem a tak to proste nefunguje. Rozcilovala se, ze ji to nejde neuveritelnym zpusobem. Pak se zase vzdy uklidnila a zkousela dal a opet se rozcilovala. Vztekala se, rvala a brecela zaroven.





Pak se rozbrecela tak, ze mela nudlaky.




A sousedka od vedle z baraku, ktera mela pripominky, ze ma Neny na zahrade piskoviste, tak si dneska krasne vyndala ven pradlo. Tak nevim, jestli je horsi se divat na piskoviste, nebo na jeji bombardaky ;-)))




A ted vecr jsem si natrhala od sousedky maliny. Ty, co rostou k nam do zahrady si muzeme zobat my, tak mam dnes plnou misu. To bude mnamka ;-)



Zitra jdu do prace, ale az od 8 hodin, takze nemusim tak brzo vstavat.
Nenynka dnes uz spinka a ja musim jeste dolu na zahradu poklidt.




4 komentáře:

  1. Neny má tedy super výraz :-D. A ty bombarďáky :-DDD.

    OdpovědětVymazat
  2. Tvé fotky jsou naprosto úžasné ;o) Krásně jsi zachytila vztekající se Nenynku, ale ty bombarďáky jsou bezkonkurenční :o)))))))) To jako někomu vadí pískoviště, že máte na své zahrádce??????

    OdpovědětVymazat