pondělí 16. listopadu 2009

239. Den

Pondeli, ...



... dnes byl takovy normalni den u nas. Rano Neny do skolky, ja do prace, Alex me vyzvedl a odvezl do druhe prace a vecer me s Nenynkou vyzvednul.

Uz mi ta nase mala beruska chybi, posledni 3 tydny ji opravdu vidim minimalne. Ale jeste tyden to musime zvladnout a pristi tyden uz jde Alex asi do prace, takze uz nemuzu chodit z prace do prace. Potrebuji uz ale nutne doma poradne zase vygruntovat, ... Alex sice udela skoro vse, ale neuklidi jako ja :-)))


Na foceni dnes opet nebyl vubec cas, ale nastesti mi poslal bracha par fotecek Jonaska, tak jsem si s nima chvilku pohrala. Jinak byl dnes na kontrole u detske dr., je vse v poradku, uz ma 3030g. A ja uz se nemuzu dockat, az ho za 3 tydny uvidim, bracha rika, ze vypada na fotkach jinak, nez ve skutecnosti a rikala to i mamka. Ale to si pamatuji i od Nenynky. Kdyz jsem poslala jeji fotky a pak jsme prijeli, tak taky vsichni rikali, ze neni tak "baculata" jako na fotkach. Byl to nas skritek malinky hubeny, ale na fotkach mela vzdy takove baculate tvaricky :-)

2 komentáře:

  1. To bude mít brácha radost, až uvidí takové super koláže! :-) Krásně jim ten mimís roste...

    OdpovědětVymazat