úterý 10. listopadu 2009

233. Den

Utery, ... mame vystresovane dite ...



... tak dnes jako kazdy den, ... Neny do skolky, ja do prace a Alex na fyzioterapii.

Odpoledne Alex vyzvednul Neny ze skolky a chtel s ni jit k dr., ale opet "ciste telo". Tak jel ke svagrove a Neny si hrala s Carlosem a Alicii a najednou Alex videl, ze uz se zase delaji pupinky, tak vzal Neny a sle s ni k dr. Nas detsky je zrovna kousicek od svagrove, tak se to hodilo.





Pan doktor videl uz par rozjetych pupinku a rikal Alexovi, ze to je "alergie na stres". Rikal, ze nedavno uz jedno takove dite mel a trvalo to min 6 tydnu, nez se to ztratilo. Ne, ze by byla Neny vystresovana, ale ona neposedi v klidu a je porad akcni. Je to nase takova Keliska, vse musi vedet a u vseho musi byt. Kdyz jsem nad tim premyslela, tak to opravdu odpovida, ... poprve se ji to udelo 2 dny pred odjezdem do Cech. To uz byla zase "vyblaznena", ze pojede za babickou, za dedou, za Kajou a Kiki, za nasi Kajou, poleti letadlem, bude sama v Praze, ... proste hlavicku plnou ruznych veci. V Praze se to zhosilo, protoze tam to bylo take akci. Tady se to par dni po prijezdu domu zelpsilo, protoze se "uklidnila" a ted je to zase horsi a je pravda, ze je ted opet "vyblaznena", ... zitra lampionovy pruvod, na ktery se nemuze dockat, Mikulas, certi, kterych se uz ted boji, darecky, Jezisek, ... ma toho proste zase v hlavicce moc. Takze asi ma dr. pravdu.
Vecer me Alex s Neny vyzvedli v praci a jelo se hned domu. Tisickrat jsem v aute slysela, ze uz se jenom jednou vyspinka a zitra maji ve skolce lampionovy pruvod.
Takze ja jdu dat baterku na nabijecku,at muzu zitra udelat nejake fotky.
Dnes opet nebyl cas neco fotit, ... od te doby, co mam novy fotak, tak nemam vubec cas fotit, ... vlastne jsem ho jeste ani neprostudovala.



... A bracha ted poslal fotky Jonaska ... dnes je pustili domu






3 komentáře:

  1. No jéžiš, chudák dítě, až pojede do Čech na ty čerty!!! To bude jeden velkej pupínek :-DDD.

    OdpovědětVymazat
  2. Neny je šikulka tak s toho "svýho dětskýho stresu"vyroste a pupínky nebudou :-) .Šťastnou cestu :-) .

    OdpovědětVymazat
  3. Jonášek je frajer,,ani nevěřím, že ti moji syčáci byli takhle malí:-)

    Čerti musí být..patří to k tomu..a aspoń vydíme, že to heslo, že se z toho někdo opupínkuje má opodstatnění!

    OdpovědětVymazat