středa 4. listopadu 2009

227. Den

Streda, ... opet cely den v praci ...





Dneska rano jsme si vsichni nejak prispali. Ja jsem si nenatacela budika, protoze jsem si rikala, ze Nenynka bude stejne vzhuru, ale ta prekvapila a probudila se par minut pred devatou hodinou. Takze jsme se nasnidali a oblekli a jeli jsme v 10 hodin do skolky, ... pani ucitelka nam dnes rikala, ze by bylo dobre, kdyby jsme to do 9 hodin stihali, ze maji vzdy pul hodiny, kdy je jejich trida pohromade a ted zrovna se uci pisnicky na lampionivy pruvod. Tak jsem rekla, ze se polepsime a budeme chodit driv :-)




Potom odvezl Alex me do prace, dal si kaficko a jel domu. Odpoledne vyzvednul Neny ve skolce, tak pry bylo prekvapeni, kde Neny litala ve skolkovem obleceni a pry pofnukavala, ze vypada jako kluk :-) Tak se ji ptal, kde ma jeji veci, ... ty byly cele mokre, protoze skakala v kaluzich. Bunda byla pry do pul zad mokra, kalhoty a ponozky komplet mokre, ... co dodat?




Vecer me Alex s Neny vyzvednul v praci, jeli jsme rychle nakoupit a potom chtela Neny k Mekacovi, tak jsme tam zajeli a mohli jsme vsichni pohromade par minut v klidu posedet. Zase mam ted pracovni maratony, jeste pristi tyden a pak bude zase snad volneji. Doma je to uz zase znat, ze odchazim rano a vracim se vecer :-(

Žádné komentáře:

Okomentovat