úterý 1. září 2009

163.Den

Utery, ... rozlouceni s babickou ...



BABICKO, ... dneska jsi mela ve 12 hodin posledni rozlouceni, ... urcite by jsi byla moc hrda na svoje dcery, jak vse prichystaly a udelaly Ti takove krasne a pritom jednoduche a kratke rozlouceni a tim jim chci moc podekovat. Jeste nesmim zapomenout podekovat i Adamovi, ktery prednesl krasnou rec, opravdu vystiznou a "usitou na Tvoji osobu",... Adame diky a smekam, urcite bych to nezvladla jak Ty ...

BABICKO, ... loucime se s Tebou, meli jsme Te vsichni moc radi a nikdy na Tebe nezapomeneme!!! Dozila jsi se krasneho veku, kterym se nemuze jen tak kazdy chlubit.

BABICKO, ... doufam, ze ted Ti je uz dobre, ze jsi se v nebicku sesla s dedou, Tvyma sestrama a take s nasim Taylorkem, ktereho budes urcite stejne dobre opatrovat jako mne a Misu, kdyz jsme byly deti.

... kdyz zacala hrat posledni pisnicka "Tam u nebeskych bran" od Michala Tucneho, tak se asi vsem pritomnym kutalely slzy jako hrachy ... Nenynka se ke me pritulila, utirala mi kapesnickem slzicky a rikala "Maminko nebrec, stara babicka je u Taylorka"



... vecerni Stodulky, ... foceno z detskeho hriste ...


... tady je brisko Evci(svagrove) a v nem si lebedi Jonasek ...


Cely den byl narocny a bylo poradne teplo, opravdu letni den a holky chtely navecer jeste na hriste. Cekali jsme, az nebude takove teplo a okolo 20 hodiny jsme vyrazili na hriste,... ovsem rychle se setmelo, takze si holky hraly po tme :-)


... Nenynka s Kajou na detskem hristi ...

... Neny s Kajou pred barakem u babicky a dedy ...

Žádné komentáře:

Okomentovat