středa 14. října 2009

206. Den

Streda, ... a je to tady ...



... rano jsem sesla k autu s Neny, ze ji povezu do skolky a cekalo na me auto, cele omrzle :-(

Nikdo nepredpokladal, ze prijde uz takova zima, takze zadna skrabka v aute a tak jsem se musela trapit a okna skrabat plastovym obalem na CDcko :-)

Odvezla jsem Neny do skolky a jela jsem domu a hned jsem vedela, ze dnes se nudit nebudu a musim Nenynce prehazet satnik. Chudak mela jeste ve skrini letni saticky a zimni veci ve sklepe. Takze jsem nabehla nejdrive do sklepa, nahazela bundy do pracky a sla jsem domu se pustit do pokojicku. Vyndala jsem vse letni a vytridila to, co ji je uz male a zjistila jsem, ze musim vyrazit na vetsi nakup zimnich veci. Nastesti nemusim uz kupovat zadnou bundu, ale tricka a mikyny a svetry musim jeste dokoupit. A vyteplene boty nas cekaji take. Zitra musim probrat jeste ponozky a puncochace.




Vyzvedla jsem odpoledne Neny ve skolce a jely jsme domu. Doma jsem vyzehlila dalsi hromadu, co tady na me cekala a kdyz prisel Alex, tak jsme vyrazili do mesta. Koupila jsem v nasem oblibenem buticku Neny cepici, ... setmelo se a jeste vic ochladilo a cepici jsme nemeli.

2 komentáře:

  1. Krásná čepice! A nemá Neny těch hadrů trošku málo??? :-DDD

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já ještě zimní bundu tedy nemám..a kombinéza čeká ne poště..ale ta 1000 mi nějak schází:-)

    OdpovědětVymazat