úterý 4. srpna 2009

135. Den

Utery, ... jsem nervozni ...



Rano jsme odvezli Nenynku do skolky, opet se ji nechtelo, kdyz stala u skolky. Me potom odvezl Alex dal do prace a on jel vyzvednout tu servo pumpu. Rikal, ze je pry na 99,9% stejna, jako ta nase, tak doufam, ze bude pasovat. Nevime, proc je tam o malinko neco jinak, kdyz ji objednaval podle cisla v technicaku. Takze jsem nervozni, jestli to zitra rano opravi a bude moci odjet nasim autem zase domu.


Ve 13 hodin me Alex vyzvednul v praci, jeli jsme pro Neny do skolky. Kdyz jsme prijeli domu, Neny hned skocila do bazenu a Alex s ni. Vykoupali se, najedli jsme se a Alex si sel pobalit veci a ve tri hodiny vyrazil do Cech. Zatim se neozval, tak doufam, ze nestoji nikde ve Stau. Ja jsem s Neny na zahrade, cele odpoledne se koupala a ted tady sedi a maluje si. Objednaly jsme si ted jidlo, tak cekame, az nam ho dovezou. Najime se a pujdeme se vykoupat a pak dam Neny spat a na me ceka hromada pradla;-(
Je 17,50 hodin, ... ted volal Alex, ze uz uz smer Pasov, ale v radiu pry rikali, ze je tam nekde 8km Stau, ... snad tam nebude dlouho stat.
Tak Alex dorazil na misto v poradku,... takze ted uz se budu jenom nervovat, aby auto opravil a dojel zase dobre domu

1 komentář:

  1. Držíme palce, ať Alex brzy a v pořádku dorazí domů s vaším autem!

    OdpovědětVymazat