pondělí 3. srpna 2009

134. Den

Pondeli, ... narozeniny ...


... tak dnes zacal Nenynce druhy skolkovy rok. Rano nechtela vubec vstavat a kdyz jsme s ni prijela ke skolce, skoro brecela, ze tam nechce. Pani ucitelka rikala, ze dnes jsou vsechny deti rozladene, ze ty "prazdniny" jsou pro ne dlouhe. Ale odpoledne, kdyz ji Alex vyzvednul, tak uz to byla zase nase "stara" Neny.

... a dnes ma Alex narozeniny, ... nejak ve velkem jsme neslavili, ... odpoledne rikala Neny, ze musime jit kupit tatovi dort k narozeninam, tak jsme sli a ona mu vybrala takovy jedovaty dort. Uz od pohledu mi bylo jasne, co to bude :-) Chut byla jeste horsi,... proste jenom sladka hmota v puse. Odpoledne prisel Markus a vecer sousedka s rodinkou.


... a tady darecek ...

Alex uz se tesi, az si pujde zajezdit, od Markuse dostal novou prilbu, tak ted jenom najit cas. Dneska to nestihnul a zitra, az ja prijdu z prace, tak odjizdi do Cech, ... dneska objednal tu servo pumpu do naseho auta, prijde nocnim expresem, tak si ji zitra rano vyzvedne. Doufam, ze bude pasovat a Alex to opravi a dojede dobre zase domu

1 komentář:

  1. Ty jo, to je kolo! A ten dort bych snad ani nechtěla ochutnat! :-DDD

    OdpovědětVymazat