čtvrtek 26. března 2009

3. Den

... Zavrena skolka ...



Dneska byla Nenynka doma,protoze skolka byla od 12 hodin zavrena, tak jsem ji tam ani nevezla. Rikala jsem si,ze to nema cenu. Ovsem uz asi v 10 hodin jsem si rikala,ze jsem ji preci jenom mela odvezt :-) Mela zase v sobe tolik energiie a nevedela,ceho se chytit, takze delala jenom blbosti. Ale takove dny urcite znate, nebo neeee??? Od rana hucela,ze uz nema jeji oblibene Caro kafe a ze ho musime jit koupit. Ja jsem nebyla schopna se vyhrabat a tak jsme sli az po obede, kdyz uz byl i Alex vzhuru. Kafe jsme koupili a protoze to byl Neny "hlavni ukol" dnesniho dne, jit koupit to kafe, tak jsem si rekla,ze vezmu fotak a vyfotim to kafe v regalu. Jeste, ze me nikdo nevidel (snad), fotit si regal v obchode. A kdyz uz jsem byla u toho foceni, tak jsem zahlidla ty cokoladove velikonocni beranky,jak tam stoji jako "soldat", tak jsem je cvakla taky.



Kdyz jsme sli domu, tak jsem jeste cvakla nasi chodbu v baraku. Byla jsem rada,ze jsem se trosku provetrala venku. Od vcerejska me boli strasne oci, asi je mam unavene,....chodila jsem posledni dny hodne pozde spat a jenom cucela do notase a ted mam ty oci uz tak unavene, ze me to strasne znervoznuje. Nemuzu se v klidu zadivat na jedno misto, mam pocit,ze mi v hlave s tema ocima nekdo toci. Blazen nejsem, je to opravdu jenom unava :-) Alex mi volal na ocni, tak tam mam byt zitra v 7.30 hodin. Kouzelnik ale nejsem, takze nevim, jak to udelam. Alex prijde z nocni po 6-te hodine a az ho vidim, jak tady sedi a ceka do pul 9, nez odveze malou do skolky. Musim mu jeste zavolat ted a domluvit se s nim. Ale asi bych na to ocni opravdu mela jit, jeste jsem nikdy na ocnim nebyla a je mozne,ze budu na pc uz bryle potrebovat.






Chtela jsem dnes vyfotit Neny, ale ta delala takove kravinky, fotit se chtela, ale porad vystrkovala zadek, zavirala oci, vyplazovala jazyk,..... Tak jsem z jedne fotky, kde se zase sklebila, vyrizla jenom oci. Nic moc, ale kazdy nejak zacinal,ne?






Pro dnesek koncim, pujdu zalehnou a pokusit se o spanek. Je mi tezko,smutno a nemam na nic naladu, zitrejsi datum je vzdy nas nejhorsi den v roce :-(((






3 komentáře:

  1. Králíci jsou úplně úžasní!!! :-) A schody, ty by šly do soutěže na FFF hned! Ty si je jen tak cvakneš a hotovo... Já se týden snažila vyfotit nějaké zajímavé a nic... To je nespravedlnost! :-D

    PS: Zítra na vás budu myslet...

    OdpovědětVymazat
  2. Schody pěkné. Já osobně bych dala jiný rámeček.

    OdpovědětVymazat
  3. Jee Caro také miluji ;o) Zajíci jsou super, ty by šli do struktury a ty oči jsou úžasné a super upravené .....

    OdpovědětVymazat