středa 17. března 2010

363. Den

Streda, ... oslava ...





... dneska se Nenynka dockala oslavy jejich patych narozenin ve skolce. Rano jsme odjely na osmou hodinu do skolky. Neny si prala, ze pri oslave chce s jeji tridou delat pizzu, ... takze ja jsem vse pripravila. Testo na pizzu jem mela z nasi pizzerky.







Potom v 9 hodin se sesla cela trida, jako kazde rano a Nenynce popraly, zazpivaly a pani ucitelka ji precetla narozeninovy dopis, co ji napsala. Dal uz se deti nesoustredily, protoze chtely uz delat pizzu, takze se slo na vec.




Kazdy dostal kousek testa,"uvalel" si svoji pizzu a oblozil, cim chtel. Pro deti to jsou vzdy velke zazitky, spojily jsme dnes vlastne dve veci najednou, ... oslava narozenin a vareni deti.






Jinak jsme dnes mely s Neny opravdu dlouhy den. Delala jsem dnes az do pul sedme, ... moje beruska byla uz cestou domu v aute protivna, ale chapala jsem to a doma jsem ji hned vykoupala a sla spinkat, ... byl to dnes narocny den, ale moc pekny, ... i pocasi uz je pekne a na vikend ma byt 20 stupnu, ... tak jsem zvedava

4 komentáře:

  1. To je opravdu hezká oslava i pěkný nápad, takhle hezky to propojit. A zjevně jim to šlo:-)Hezké počasí už nakukuje i k nám, tak se snad blýská na lepší časy:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jaro přišlo i do ČR! Hurá! A Nenynka si oslavu užila jak se patří! Moc hezký zvyk tam máte...

    OdpovědětVymazat
  3. Máte to moc pěkný...když takhle slavíte všichni ve školce

    OdpovědětVymazat
  4. to je super napad, take by me to takto kolektivne bavilo :))))

    OdpovědětVymazat