úterý 9. března 2010

353. Den

Utery, ... "odpocinek" ...





... dneska jsem hned rano zavolala Nenynce, ... pry se krasne vyspinkala a smutna uz neni vubec, ... u babicky a dedy ji to svedci.


Ja jsem odjela do prace. Mela jsem dnes delat do dvou hodin, ale zustala jsem tam o pul hodinky dele a tiskla jsem fotky z karnevalu. Nejak se k tomu nikdo nema a neni moc casu na takove veci, tak jsem se toho ujala. Jeste nemam vse vytistene a potom to musim vse "zpracovat" a zaradit detem do jejich sanonu. Kazde dite dostane pri nastupu do skolky sanon a tam se cele 3 roky zakladaji fotky, malovani, prani deti, dopisy od pani ucitelek, ... a kdyz deti odchazeji do skoly, dostanou cely sanon domu jako pamatku na skolkove roky.




Po praci jsem zajela do kvetinarstvi, musela jsem koupit na zitra do skolky hlinu a ruzna seminka. Zitra budou deti zasazovat seminka.




A vecer jsem se podivala na muj serial a potom se pustila do zpracovani fotek ze skolky. Zitra me ceka asi narocny den, ... v 8 hodin rano musim stat uz ve skolce a pocitam, ze prijdu domu tak v 7 vecer. Musim "napracovat" ten ctvrtek a patek, co jsme byli v Praze a tak vyuziji toho, ze tady neni nase beruska

1 komentář: