středa 8. července 2009

108. Den

Streda, ... opet tchyne ...




Rano zase prselo a preselo, ... odvezla jsem Neny do skolky a ja jsem doma uklizela. Naplanovala jsem si, co vse udelam jeste a ze pojedu vyzvednout Nenynku do skolky. Zazvonil telefon, ... musime odvezt tchyni do nemocnice, protoze svagrova nemuze, jde si vyzvednout nove auto. Takze jsem vse domluvila, zavolala Alexovi a zacala balit veci. Domluvila jsem se, ze vyzvednu Neny a pojedu ke svagrove, tam prijede Alex na kole a vezme si auto a pojede s tchyni. Domluvila jsem to tak, abych nemusela tchyni videt. Musela jsem vzit Alexovi komplet obleceni, protoze mel veci jenom na kolo, veci pro Neny na prevleceni, protoze vim, jak vypada, kdyz ji vyzvednu ze skolky. Svagrova rikala, ze nestihla uvarit, protoze byla dopoledne s tchyni v nemocnici a tak jsem zabalila jidlo, co jsem uvarila a vzala ho s sebou, ze se tam vsichni potom najime.

Tchyne mela papir, ze ma jit dnes do nemocnice( v patek jde na operaci), ... tak bych si automaticky vzala tasku s vecma, co potrebuji, ... ale ona ne!!! Takze ji rekli, ze ma jet domu pro veci a ma prijet v 16 hodin. Boze, ta zenska je tak blba. Ona uz fakt nevi, jak by tu rodinu sikanovala.



Takze jsem jela rychle vyzvednout Neny a pak ke svagrove. Ta tam nechala deti a jela pro auto. Alex si vzal nase auto a jel s tchyni. A ja jsem si fotila a deti si hraly.



















Carlos a Neny




A tady je Carlos, Nenynka, Alicia a jeji kamaradka


Kdyz se vsichni vratili, tak jsme se najedli. Alexovi jsem naridila, at tchyni odveze a jede hned domu, ne ze tam s ni bude cekat zase do vecera. Tak dnes ji tam predal, ona pry zase chtela, aby tam byl, ale rekl ji, ze musi me s Neny vyzvednout u Tiny a ze Neny musi jit normalne spat, ze rano vstava do skolky. A tak uz ted se mi obraci zaludek, az zitra zavola z nemocnice a bude se ptat, jak se dari Nenynce a ze ji posila pusinku. To dela, jenom kdyz je v nemocnic, aby si hrala na "vzornou babicku", ktera miluje svoji vnucku. Jinak se na ni nezepta, jak je rok dlouhej.

Žádné komentáře:

Okomentovat