pátek 20. listopadu 2009

243. Den

Patek, ... vecerni mesto ...



... Ja jsem jela do prace, Neny byla ve skolce a Alex na fyzioterapii. Kdyz jsem skoncila, cekal na me uz Alex i s Neny a jeli jsme k Elwire vyzvednout Wiku. Ta na nas uz cekala cela nedockava, Neny se uz take nemohla dockat.



Potom jsme jeli domu a ja se zastavila v kvetinarstvi, ze vyberu mamce tu velikou orchidej, ... meli ale uz jenom bile, tak dostane bilou. A pritom tam meli v utery takovych barev. Ale pani rikala, ze jich za den proda tak 7 tech velikych. Potom jsem chtela jeste pro kvetinac, ale ve meste horel barak, neco na strese a zrovna dole v tom baraku jsem chtela vybrat kvetinac a nejakou vanocni vyzdobu domu, ... takze nic, obchod byl zavreny, vsude desitky policajtu a o pozarnikach ani nemluvim a zavreneho pul mesta. Takze tam nabehnu zitra dopoledne. Alex pujde s Neny na anglictinu a ja s Wikou do mesta. Odpoledne pojedeme s holkama ke kadernici, Alex volal te zname, co tady byla strihat me, tak pry mame zitra prijet k ni domu. Chci, aby trosicku ostrihala Neny, spise ji udelala nejaky "strih". A tak Wika hned, ze chce taky ostrihat :-) Takze nechame holky zitra ostrihat a vecer je tady ve meste nejaka akce, pry nejake pohadky, tak se tam asi pujdeme podivat.



... vecer jsem pronesla, ze jsem dnes zase nestihla nic vyfotit a Alex rikal, ze zrovna jede jeste do videopujcovny, ze musi vratit hru, tak ze si vezme fotak. Docela prekvapil, ... ja ho kluka snad jeste vychovam :-)))
Takze dnesni fotky jsou Alexovo





2 komentáře: