sobota 27. února 2010

343. Den

Sobota, ... dnes vse uplne jinak ...




... tak nase soboty asi uz znate. Dnes bylo vse jinak. Ja jsem musela vstat v 7 hodin, pripravit i Nenynku a jeli jsme do pizzerky. Chtela jsem alespon to nejdulezitejsi udelat, ... vzala jsem Neny Nintendo a pastelky a byla jsem presvedcena, ze az tolik "otravovat" nebude a necha me pracovat. Omyl. Nintendo ji bavilo presnych 10 minut a k malovani se dostala asi 20 minut pred odchodem. No, prezila jsem to, ale snazila jsem se nebyt moc nervozni.




Naskocily jsme do auta a jely jsme na anglictinu. Trosku jsem si zajela, protoze mi Alex rekl, ze mam od prace najet na dalnici a jet dal. No, najela jsem par km navic, ale stihly jsme to.




Alex byl dnes s Andym, ... nas dobry kamarad, se kterym se ale moc casto nevidime, ... povolani jeho a asi predevsim Annetty uz parkrat nedovolilo predem domluvenou navstevu, kdyz jsme stali pred barakem, poslala nas "ochranka" domu. A to same je s telefonovanim. Andy poprosil Alexe o pomoc v baraku po zemrele matce, ... tak se kluci vydali a mohli si alespon poradne popovidat. Kdyz odpoledne prijeli, sel Andy na pul hodky na kafe a uz musel zase pryc.






Alex odesl jeste k veceru s Neny do mesta, sli se podivat na helmu na kolo po obchodech, ... a ja sla vencit a vzala jsem si fotak, ... tak takto "rozkvetlo" mame uz v Risi nemecke :-)))

8 komentářů:

  1. Krásné kdytičky a profi fotky, nádhera. A nemohla bys nám sem to jaro popostrčit ?

    OdpovědětVymazat
  2. Katko to jsou úžasně jarní fotky!!! :o) Už aby to bylo i tady! :oD

    OdpovědětVymazat
  3. Ve ctvrtek jedeme do Cech, ... tak trosku jara privezu :-)
    Uplne jsem zapomela napsat, ze jak dnes svitilo slunicko, tak mi Neny rekla : " Maminko, koukej, venku sviti slunicko, pujdeme uz na koupaliste ", ... no, tak to si jeste pocka :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. to je alespoň znak jara :)
    prosili bychom trošku toho jarního vánku poslat i na Moravu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Lucko, ... uz je nachystano i na Moravu :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. No krása..ty se nám lepšíš, teto katko:-)))

    OdpovědětVymazat